STØTT VÅRT JUNIORARBEID

Ønsker du å støtte vårt arbeid for barn og ungdom? Dette kan du gjerne gjøre ved å tildele grasrotandelen fra ditt Norsk Tipping-spill. Du kan også støtte arbeidet direkte via VIPPS. Vi setter stor pris på all støtte!

GRASROTANDEL

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Ved spill på Multix, Instaspill og Oddsen er Grasrotandelen 14 prosent av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster.

HVORDAN BLIR JEG GRASROTGIVER?

Du må være kunde hos Norsk Tipping for å bli grasrotgiver. Du kan tilknytte deg en grasrotmottaker hos en av våre kommisjonærer eller logge deg inn på nettsiden vår.  Søk opp ønsket grasrotmottaker og velg «tilknytt». Du kan når som helst bytte grasrotmottaker.

Du kan tilknytte deg på følgende måter

Gå til www.norsk-tipping.no/grasrotandelen Du kan der søke opp ønsket grasrotmottaker. På web er det mulig å få en oversikt over alle grasrotmottakere i ditt distrikt.

Det er også mulig å tilknytte seg grasrotmottaker hos kommisjonær eller fra mobil.

Du kan sende SMS Grasrotandelen «org.nr» til 2020 (tjenesten er gratis).

Tønsberg Golfklubb sitt org nr. er 883593022.

Dette må oppgis ved regisrering av din grasrotandel om du vil den skal gå til klubben.

VIPPS

Du kan også støtte oss via VIPPS-appen. Små og store bidrag bidrar til at vi kan fortsett og styrke vårt arbeid for barn og ungdom. Søk oss opp med denne VIPPS-koden:

98479

Tusen takk for ditt bidrag!