REPRESENTASJON 2024

Lag-NM Damer 20. og 21. juli

Spilles på Sandefjord Golfbane

Lørdag spilles en runde foursome og en runde fourball ( 18 hull brutto slag ) med 2 spillere på hvert lag, søndag spilles 18 hull single med inntil 3 spillere , brutto slag der de to beste scorene vil bli lagets score. Felles for begge kjønn :

For de som blir tatt ut på lagene vil det normalt være innspill på fredagen før, for å lære banen å kjenne og teste litt ut lagsammensetningene.

Lag-NM Herrer 20. og 21. juli

Spilles på Sandefjord Golfbane

Lørdag spilles en runde foursome og en runde fourball (18 hull brutto slag) med 4 spillere med på hver runde , kan ha en reserve/innbytter. Søndag spilles 18 hull single med 4 spillere , der de 3 beste scorene blir lagets score. Felles for begge kjønn :

For de som blir tatt ut på lagene vil det normalt være innspill på fredagen før, for å lære banen å kjenne og teste litt ut lagsammensetningene.

Lag-NM Junior 30. juli og 1. august

Spilles på Kjekstad Golfbane

Vi håper på å stille lag der i år også , spilles med brutto slag over 18 hull med fourball og foursome på lørdag og singlespill på søndag. Kan stille med 5 spillere og bytte litt på lagene mellom rundene på lørdag, 4 spillere på hver runde.

Lag-NM Senior herrer  31. august og 1. september

Spilles på Sandefjord Golfbane

Lagmesterskapet for seniorer er for alle som er født i 1974 og tidligere og som er medlemmer i NSG (Norsk SeniorGolf). Spilles med 2 x fourball på lørdag og single på søndag, 18 hull brutto slag på alle rundene. Vi skal ha med 4 spillere og kanskje en reserve. 

Lag-NM senior damer 31. august og 1. september

Spilles på Sandefjord Golfbane

Lagmesterskapet for seniorer er for alle som er født i 1974 og tidligere og som er medlemmer i NSG (Norsk SeniorGolf). Spilles med 2 x fourball på lørdag og single på søndag, 18 hull brutto slag på alle rundene. Vi skal ha med 4 spillere og kanskje en reserve

Lag-serien NSG 2024

Vi har i år meldt på 3 lag i denne turneringen , ett for de med handicap lavere enn 15 og to for de med handicap lavere enn 36. Dette er matchspill med 4 spillere i hver «kamp» , to som spiller single og to som spiller fourball. Har fordelt spillere på de tre lagene , alle må være medlemmer i NSG (Norsk SeniorGolf ). Vi har også noen reserver, men ikke for sent å melde sin interesse for å være med på en match eller to.

Påmelding

Felles for alle NM-arrangementene er at alle som er interesserte i å delta på dette må melde fra til turneringsleder Jan Gunhildstad innen 1. juni. Han vil stå for uttak av lagene , ved stor interesse og dermed kamp om plassene på lagene vil det bli arrangert uttaksturneringer i juni måned , kan bli både her på banen og baner i nærheten, nærmere om dette når vi vet hvor mange som er interessert.

Juniorturnering – andre baner

Juniorspillere 13-19 år som ønsker å delta på eksterne junior turneringer og representere Tønsberg Golfklubb individuelt, kan få refundert påmeldingsavgift/greenfee der kvittering for utlegg må vedlegges. 

Melder du deg på Junior Tour (tild. Narvesen Tour) dekkes påmeldingsavgiften av din klubb i etterkant, slik at du ikke har utlegg.

Vi kan da også bidra til samkjøring. Trude Gran, mamma til Theodor er normalt deres kontakt i Tønsberg Golfklubb på selve spilledagen.

Spørsmål om NM representasjon og junior spill kan sendes til post@tonsberggolf.no eller rettes direkte til turneringsleder og administrator Jan Gunhildstad , tlf. 41410004